24/7 Repatriere decedati NON STOP

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet: https://repatrierieuropa.ro.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Site-ului Repatriere Decedati va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului.

Scopurile și temeiurile prelucrării

Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Repatriere Decedati prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru a  colecta date referitoare la modul în care utilizați Site-ul sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră. Daca nu sunteti deacord cu prelucrarea datelor ne puteti comunica la adresa de email: funerareluigi@yahoo.com

Durata pentru care vă prelucrăm datele

Repatriere Decedati va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, Repatriere Decedati va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de Repatriere Decedati pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Repatriere Decedati, conform celor descrise în prezentul document;
Call Now ButtonApeleaza acum! +40 753 661 704