Repatriere decedati Belgia-Romania

Decesul unei persoane apropiate dumneavoastra s-a produs in exteriorul Romaniei, trebuie sa stiti ca puteti opta pentru urmatoarele variante :
– inmormantarea persoanei decedate sa se realizeze in Belgia
incinerarea  la cel mai apropiat crematoriu in Belgia, urna cu cenusa sa fie transportata in Romania, fie inmormantata intr-un cimitri local in Belgia sau cenusa sa fie imprastiata in natura.
repatrierea persoanei decedate – ceea ce presupune ca trupul persoanei decedate sa fie transportat in Romania, unde va fi inmormantat. Transportul va fi realizat cu o masina frigorifica autorizata pentru transport funerar, trupul persoanei decedate este asezat intr-un sicriu special pentru transportul international si anume, sicriu de zinc. Pentru repatrierea persoanei decedate aveti la dispozitie 2 modalitati in care se poate realiza transportul:

Repatriere funerara – rutiera
Repatriere funerara – avion

Repatrierea funerara poate implica costuri mai mici sau mai mari, determinate de distanta si modalitatea pe care o alegeti. Repatrierea reprezinta o procedura complexa, de aceea aveti nevoie de consiliere funerara oferita de catre firma noastre, pentru intocmirea documentelor necesare pentru transport. Daca optati pentru repatrierea rutiera, aceasta poate fi o varianta mai rapida si eficienta si mai usor de monitorizat, deoarece se poate tine legatura in permanenta cu soferul care va efectua transportul. Masina cu care se realizeaza transportul este autorizata pentru transportul funerar international, cu agregat frigorific ce mentine temperatura constanta, pe toata durata transportului.

Pentru mai multe informatii si preturi ne puteti contacta la numerele de telefon:

0724 809 208 / 0753 661 704

Inapoi la meniul principal

Call Now ButtonApeleaza acum ! 0724 809 208