Repatriere Cehia – Romania

O persoana apropiata dumneavoatra a decedat pe teritoriul Cehiei? Puteti opta pentru urmatoarele :
– repatriere persoana decedata – aceasta presupune ca trupul persoanei decedate sa fie transportat in Romania, unde va fi inmormantat. Transportul se va realiza cu o masina frigorifica autorizata pentru transport funerar, trupul persoanei decedate este asezat intr-un sicriu special pentru transportul international.
– incinerare  la cel mai apropiat crematoriu in Cehia, iar urna cu cenusa sa fie transportata in Romania sau inmormantata intr-un cimitri local in Cehia.
Repatrierea funerara poate implica costuri mai mici sau mai mari, in functie de distanta la care se afla persoana ce trebuie transportata. Repatrierea este o procedura complexa, de aceea aveti nevoie de consiliere funerara oferita de firma noastra, pentru intocmirea documentelor necesare pentru repatriere.
Repatrierea rutiera, poate fi o varianta mai rapida, eficienta si usor de monitorizat. Masina cu care se realizeaza transportul este autorizata pentru transportul funerar international, este dotata cu agregat frigorific ce mentine o temperatura constanta, pe toata durata transportului.

Pentru mai multe informatii si preturi ne puteti contacta la numerele de telefon:

0724 809 208 / 0753 661 704

Call Now ButtonApeleaza acum ! 0724 809 208