Repatriere Finlanda-Romania

Repatriere decedati Finlanda-Romania. O persoana apropiata dumneavoastra a decedat in Finlanda? Aveti la dispozitie urmatoarele variante:
– repatrierea defunctului  pentru inmormantarea sa in Romania. Transportul este realizat cu masina frigorifica autorizata pentru transport funerar national si international, in sicriu special pentru transport -sicriu de zinc.
– incinerare la cel mai apropiat crematoriu in Finlanda. Cenusa este depusa intr-o urna, iar urna sa fie transportata in Romania, pentru a fi inmormantata sau pastrata de familie.
Repatrierea decedatului poate implica costuri mici sau mai mari, in functie de distanta la care se afla decedatul. Va oferim consultanta pentru intocmirea documentelor necesare pentru repatriere. Repatrierea – rutiera reprezinta o varianta rapida, eficienta, usor de monitorizat, se poate mentine legatura in permanenta cu soferul care efectueaza transportul. Masina cu care este realizat transportul este autorizata pentru transportul funerar national si international.

Mai multe informatii si preturi la numerele de telefon:

0724 809 208 / 0753 661 704

Inapoi la meniul principal

Call Now ButtonApeleaza acum ! 0724 809 208