Repatriere Franta-Romania

Decesul unei persoane apropiate dumneavoastra s-a produs in Franta? Puteti opta pentru urmatoarele :
– repatrierea persoanei decedate – ceea ce presupune ca trupul persoanei decedate sa fie transportat in Romania, unde va fi inmormantat. Transportul va fi realizat cu o masina frigorifica autorizata pentru transport funerar, trupul persoanei decedate este asezat intr-un sicriu special pentru transportul international si anume, sicriu de zinc.
– incinerarea  la cel mai apropiat crematoriu in Franta, iar urna cu cenusa sa fie transportata in Romania, fie inmormantata intr-un cimitri local in Franta sau cenusa sa fie imprastiata in natura.
Repatrierea funerara poate implica costuri mai mici sau mai mari, determinate de distanta. Repatrierea este o procedura complexa, de aceea aveti nevoie de consiliere funerara oferita de firma noastra, pentru intocmirea documentelor necesare pentru repatriere. Repatrierea rutiera, poate fi o varianta mai rapida, eficienta si usor de monitorizat. Masina cu care se realizeaza transportul este autorizata pentru transportul funerar international, este dotata cu agregat frigorific ce mentine o temperatura constanta, pe toata durata transportului.

Pentru mai multe informatii si preturi ne puteti contacta la numerele de telefon:

0724 809 208 / 0753 661 704

Inapoi la meniul principal

Call Now ButtonApeleaza acum ! 0724 809 208