Repatriere decedati Italia-Romania

Va aflati in situatia in care tragicul eveniment, decesul unei persoane apropiate s-a produs in afara Romaniei, in Italia? Trebuie sa stiti ca aveti la dispozitie urmatoarele variante:
– sa inmormantati persoanei decedate in Italia
– sa il incinerati la cel mai apropiat crematoriu in Italia, iar cenusa sa fie transportata in Romania sau inmormantata intr-un cimitir local din Italia.
– repatrierea persoanei decedate pentru inmormantatarea sa in Romania. Transportul se realizeaza cu o masina frigorifica autorizata pentru transport funerar si intr-un sicriu special necesar pentru transportul international si anume sicriu de zinc.
Repatrierea persoanei decedate poate fi realizata cu costuri mai mari sau mai mici, in functie de distanta. Repatrierea este o procedura complexa, pentru care va oferim consilierea firmei noastre, pentru intocmirea documentele necesare transportului. Repatrierea pe cale rutiera reprezinta o varianta mai rapida si eficienta, dar si usor de monitorizat, se mentine legatura in permanenta cu soferul care efectueaza transportul. Masina cu carese realizeaza transportul international este autorizata pentru transportul funerar international si este dotata cu un agregat frigorific ce mentine temperatura constanta pe perioada transportului, pentru conservarea trupului persoanei decedate.

Informatii si preturi NON STOP la numerele de telefon:

0724 809 208 / 0753 661 704

Inapoi la meniul principal

Call Now ButtonApeleaza acum ! 0724 809 208