Repatriere decedati Portugalia- Romania

Va confruntati cu un deces in afara Romaniei, trebuie sa stiti ca aveti urmatoarele posibilitati:
· inmormantarea persoanei decedate intr-un cimitir in Portugalia
· incinerarea defunctului intr-un crematoriu in Portugalia, iar in urna rezultata sa fie repatriata in Romania, inmormantata in Portugalia sau cenusa sa fie imprastiata in natura.
· repatrierea persoanei decedate din Portugalia, in vederea inhumarii in Romania, fie prin repatrierea rutiera fie prin cea cu avionul.
Avand in vedere distanta mare intre Romania si Portugalia costurile repatrierii pot fi ridicate. Repatrierea persoanei decedate este o procedura complexa care necesita multa atentie, de aceea aveti nevoie de firma noastra pentru consiliere, intocmirea documentelor necesare transportului, indiferent de modalitatea aleasa pentru repatriere. Repatrierea rutiera trebuie sa se realizeze cu o masina funerara dotata cu agregat frigorific care va conserva trupul persoanei decedate la o temperatura controlata, iar trupul persoanei decedate va fi asezat intr-un sicriu de zinc special pentru transportul international. Repatrierea rutiera poate fi cea mai rapida si eficienta varianta, deoarece puteti lua legatura in permanenta cu firma care efectueaza transportul si veti stii in orice moment unde se afla decedatul.

Informatii si preturi la numerele de telefon:
0724 809 208 / 0753 661 704

Inapoi la meniul principal

Call Now ButtonApeleaza acum ! 0724 809 208