Repatrieri decedati Spania-Romania

Daca trecerea in nefiinta a unei persoane apropiate dumneavoastra s-a produs in afara Romaniei, puteti opta pentru urmatoarele:
· inmormantarea persoanei decedate sa se realizeze in Spania
· trupul persoanei decedate sa fie incinerat la cel mai apropiat crematoriu in Spania, iar urna cu cenusa sa fie transportata in Romania, fie ca cenusa sa fie imprastiata in natura.
· repatrierea persoanei decedate – sa fie transportata in Romania pentru a fi inmormantata. Transportul persoanei decedate se va realiza cu o masina frigorifica autorizata pentru transport funerar, iar trupul persoanei decedate va fi asezat intr-un sicriu special pentru transportul international, sicriu de zinc. In acest caz aveti 2 modalitati in care se poate realiza transportul:

Repatriere funerara -rutier

Repatriere funerara – avion

transport-mortuar-international-repatriere-decedati-oradea-repatrieri-romania-
repatriere decedati europa

Repatrierea persoanei decedate poate implica costuri mai mici sau mai mari, in functie de distanta si modalitatea alesa. Procedura de repatriere este una complexa, de aceea aveti nevoie de consilierea firmei noastre, pentru intocmirea documentelor necesare pentru transport. Daca optati pentru repatrierea rutiera, aceasa poate fi o varianta mai rapida si eficienta, dar si mai usor de monitorizat, deoarece se poate tine legatura in permanenta cu soferul care efectueaza transportul. Masina cu care realizam transportul este autorizata pentru transportul funerar, dotata cu agregat frigorific ce mentine temperatura constanta.

Pentru mai multe informatii si preturi ne puteti contacta la numerele de telefon:

0724 809 208 / 0753 661 704

Inapoi la meniul principal


Call Now ButtonApeleaza acum ! 0724 809 208