Repatriere Ungaria – Romania

In cazul in care va confruntati cu un deces in afara teritoriului Romaniei, trebuie sa stiti ca exista urmatoarele posibilitati:
· inmormantarea defunctului intr-un cimitir in Ungaria
· incinerarea trupului defunctului intr-un crematoriu in Ungaria, iar in urna rezultata sa fie repatriata in Romania, inmormantata in Ungaria, fie cenusa sa fie imprastiata in natura.
· repatrierea persoanei decedate din Ungaria, in vederea inhumarii in Romania, caz in care de asemenea sunt 2 modalitati in care trupul defunctului poate fi repatriat:

transport-mortuar-international-repatriere-decedati-oradea-repatrieri-romania-2

Repatriere funerara rutiera

repatriere decedati europa

Repatriere funerara cu avionul

Repatrierea defunctului implica costuri mai mici sau mai mari in functie de distanta si modalitatea aleasa. Repatrierea persoanei decedate este o procedura complexa care necesita multa atentie, de aceea aveti nevoie de firma noastra pentru consiliere, intocmirea documentelor necesare transportului, indiferent de modalitatea aleasa pentru repatriere. Repatrierea rutiera poate fi cea mai rapida si eficienta varianta, deoarece puteti lua legatura in permanenta cu firma care efectueaza transportul si veti stii in orice moment unde se afla decedatul. Repatrierea trebuie sa se realizeze cu o masina funerara dotata cu agregat frigorific care va conserva trupul persoanei decedate la o temperatura controlata, iar trupul persoanei decedate va fi asezat intr-un sicriu de zinc special pentru transportul international.

Informatii si preturi la numerele de telefon:
0724 809 208 / 0753 661 704

Inapoi la meniul principal

Call Now ButtonApeleaza acum ! 0724 809 208